zoekmachine optimalisatie

Hoger in Google? Of bovenaan staan met een sterke SEA campagne?

website design

Meer bezoekers?

Heb je al een website, maar nog weinig of geen bezoekers? Dan is het misschien tijd om je website te laten analyseren en optimaliseren voor zoekmachines. Het kan zijn dat je een perfecte website hebt, maar belangrijke stappen hebt overgeslagen waardoor deze site niet te vinden is door zoekmachines. Het kan ook zijn dat je site inhoudelijk niet aansluit bij je doelgroep. Wil je weten of je site een SEO-update nodig heeft? Neem dan gerust contact op. 

Bovenaan in Google?

Wanneer je iets opzoekt op Google zie je vaak eerst 3-5 betaalde advertenties. Deze vorm van adverteren wordt ook wel SEA genoemd (search engine advertising). Het doel van deze advertenties is natuurlijk niet alleen om bezoekers te krijgen op je site. Je wil ook dat ze bijvoorbeeld iets van je kopen, een afspraak maken, of contact opnemen. Wil je ook een SEA-campagne die doelen behaalt? Neem dan gerust contact op. 

Wel bezoekers, maar geen fans?

Heb je wel bezoekers op je site maar doen ze niet wat je van ze verlangt? Dan kan het zijn dat er iets misgaat in het ontwerp van de site. Misschien zijn er geen duidelijke “Call-to-actions”, misschien is de tekst niet overtuigend genoeg of misschien willen mensen wel iets doen maar weten ze niet hoe. Met de juiste analyse-tools kan ik in de gaten houden waar het mis gaat en waar je site verbeterd kan worden. Wil je weten hoe je site presteert? Neem dan gerust contact op.